המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הגזרים וחותכים אותם לפרוסות דקות ביחד עם הבצל.
בסיר גדול מחממים את החמאה, מוסיפים את הגזר והבצל, ומערבבים תוך בישול על אש קטנה עד שהבצל רך.
מוסיפים את הקמח ומערבבים. מסירים מהאש, מוסיפים את המרק, ומערבבים לתערובת אחידה. מחזירים לאש ומבשלים על אש קטנה עד שהמרק רותח. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד 25 דקות, או עד שהגזר רך.
מעבירים למעבד מזון ומעבדים לתערובת חלקה.
מחזירים את המרק לסיר, מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל ומחממים היטב תוך בחישה.
מגישים בעיטור עירית קצוצה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0