מקלפים את הגזר, הפטרוזיליה והסלרי ומגרדים בפומפייה גסה. קוצצים את הסלרי האמריקאי לקוביות קטנות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הירקות המגורדים ואת הסלרי האמריקאי לסיר. מוסיפים 2 כוסות מים ומאדים כעשר דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הגריסים, מרק העוף, פלפל שחור ומים פי 3 מגובה הירקות. מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק. מבשלים על אש בינונית, ומערבבים מדי פעם, כדי שהגריסים לא יידבקו לתחתית הסיר.
שלב 5
0 דקות
כאשר הגריסים כמעט רכים לגמרי, מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל עד שהם הופכים להיות רכים. אם המרק הופך סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים רותחים.
שלב 1
מתוך
5
מטגנים בסיר גדול את הבצל עד שהוא הופך לשקוף.
שלב 2
מתוך
5
מקלפים את הגזר, הפטרוזיליה והסלרי ומגרדים בפומפייה גסה. קוצצים את הסלרי האמריקאי לקוביות קטנות.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הירקות המגורדים ואת הסלרי האמריקאי לסיר. מוסיפים 2 כוסות מים ומאדים כעשר דקות.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הגריסים, מרק העוף, פלפל שחור ומים פי 3 מגובה הירקות. מתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק. מבשלים על אש בינונית, ומערבבים מדי פעם, כדי שהגריסים לא יידבקו לתחתית הסיר.
שלב 5
מתוך
5
כאשר הגריסים כמעט רכים לגמרי, מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל עד שהם הופכים להיות רכים. אם המרק הופך סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים רותחים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0