המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את תפוחי האדמה ואת הקישוא לקוביות.
מפרידים את הכרובית ואת הברוקולי לפרחים קטנים.
מבשלים את תפוחי אדמה במשך 20 דקות.
מוסיפים ברוקולי, כרובית וקישוא ומבשלים עוד 30 דקות.
בינתיים מבשלים בסיר נפרד את הגריסים למשך 45 דקות.
פורסים את הפלפל לפרוסות דקות באורך של כ-5 ס"מ.
מגרדים את הגזר בפומפיה גסה.
מחממים במחבת קצת שמן, מוסיפים פרוסות פלפל, גזר מגורד ושום ומטגנים קלות. מורידים מהאש.
מוסיפים לסיר עם הירקות את הגריסים ואת הגזר, השום והפלפל.
מערבבים את אבקת המרק עם קצת מים חמים ומוסיפים לסיר.
מבשלים עד שכל המרכיבים מוכנים ומבושלים טוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0