מניחים את הדובדבנים בסיר בינוני ומוסיפים את הסוכר, את היין ו-3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
שלב 2
0 דקות
בוחשים עד שהסוכר נמס, מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים עד שהדובדבנים מתרככים, כרבע שעה. מצננים מעט.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את המרק למעבד מזון או ממחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומעבדים למחית חלקה. מעבירים דרך מסננת לתוך קערה. מוסיפים את השמנת, טועמים ומוסיפים עוד סוכר אם יש צורך.
שלב 4
0 דקות
מכסים ומצננים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
שלב 5
0 דקות
מוזגים את המרק לצלחות הגשה מצוננות או לכלי מרכזי המונח על קוביות קרח.
שלב 6
0 דקות
אפשר לקשט בשמנת.
שלב 1
מתוך
6
מניחים את הדובדבנים בסיר בינוני ומוסיפים את הסוכר, את היין ו-3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
שלב 2
מתוך
6
בוחשים עד שהסוכר נמס, מנמיכים מעט את הלהבה ומבשלים עד שהדובדבנים מתרככים, כרבע שעה. מצננים מעט.
שלב 3
מתוך
6
מעבירים את המרק למעבד מזון או ממחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומעבדים למחית חלקה. מעבירים דרך מסננת לתוך קערה. מוסיפים את השמנת, טועמים ומוסיפים עוד סוכר אם יש צורך.
שלב 4
מתוך
6
מכסים ומצננים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
שלב 5
מתוך
6
מוזגים את המרק לצלחות הגשה מצוננות או לכלי מרכזי המונח על קוביות קרח.
שלב 6
מתוך
6
אפשר לקשט בשמנת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0