מסננים את החומוס ומעבירים לכלי חרס. מוסיפים את שאר המרכיבים וליטר וחצי מים. מכסים ואופים בתנור בחום נמוך (100 מעלות), כ-8-10 שעות. מגישים עם רבעי לימונים.
שלב 1
מתוך
1
מסננים את החומוס ומעבירים לכלי חרס. מוסיפים את שאר המרכיבים וליטר וחצי מים. מכסים ואופים בתנור בחום נמוך (100 מעלות), כ-8-10 שעות. מגישים עם רבעי לימונים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0