המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להשרות את החומוס לילה. לקלוף למחרת. לקצוץ דק את הסלרי והבצל.
לתוך סיר גדול להכניס את הבשר, העצמות, החומוס, העדשים והמים. מאדים את הבצל, הסלרי והעגבניות במחבת ומוסיפים לסיר.
מבשלים הכל יחד שעתיים. מדללים את הקמח בכוס אחת של מים ומוסיפים למרק. מתבלים במלח, פלפל וכורכום. מוסיפים את האטריות, פטרוזיליה וכוסברה וממשיכים לבשל.
לאחר עוד 30 דק' מוסיפים את הלימון ומבשלים 15 דק'. בוחשים מדי פעם, הקמח נוטה להידבק.
מתקבל מרק עשיר וסמיך אפשר לדלל במים רותחים ולתקן תיבול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0