המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים חומוס, עדשים, כרפס, מרק עוף, פלפל אנגלי ומעט כורכום.
מוסיפים מים עד גובה של חצי מהסיר ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-15 דקות על להבה גבוהה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-60 דקות.
בודקים שהבשר והחומוס רכים ומכבים את האש. אם עדיין לא רכים, ממשיכים לבשל עד שיתרככו.
שמים בקערה קמח, כף אבקת מרק, כמון, פלפל שחור, לימון ו-3 כוסות מים ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.
כאשר הבשר מוכן מוסיפים את הרביכה ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה, מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות.
מוסיפים אטריות ומבשלים עוד כ-5 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0