המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים עם 1 כפית אבקת אפיה, מוסיפים את החומוס ומבשלים כרבע שעה, כדי שהקליפה תעוף.
לשפוך את המים ולשטוף את החומוס.
לשים את השמן ולטגן את הבצל, להוסיף את קוביות הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר משנה את צבעו. להוסיף את העגבניה המגוררת לערבב.
להוסיף מים עד שלושת רבעי הסיר, כשמגיעים לרתיחה להוסיף את החומוס, העדשים והסלרי וממשיכים לבשל. להוסיף גם את התבלינים.
לאחר שעה של בישול או עד שהחומוס והעדשים התרככו, להוסיף את הכוסברה, פטרוזיליה והאיטריות ומבשלים עוד כעשר דקות.
לאחר שהאיטריות התבשלו להוסיף את הקמח שמעורבב עם מים בזרם קל תוך כדי בחישה כדי שלא יהיו גושים ומבשלים עוד כעשר דקות.
להוסיף את מיץ הלימון, לערבב ולהוריד מהאש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0