המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים בסיר את הבורגול עם כוס מים אחת במשך 10 דקות.
יוצקים את שארית המים ומבשלים 10 דקות או עד שהבורגול מוכן. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
מוסיפים את התרד ומבשלים 10 דקות.
טורפים את הביצה עם היוגורט ועם השמנת המתוקה ויוצקים בהדרגה לתוך המרק תוך כדי ערבוב מתמיד.
מזהיבים את הבצל, הצ'ילי והנענע בשמן הזית עד שהבצל נהיה שחום ופריך ומוסיפים חצי מהכמות למרק.
יוצקים את המרק לצלחות הגשה, מפזרים מעל את הבצל המטוגן ומקשטים עם השמנת החמוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0