המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת המרק - מחממים שמן בסיר גדול, מוסיפים בצל, מטגנים כ-5 דקות.
מוסיפים את כל הירקות, למעט הכוסברה והפטרוזיליה, מטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהירקות מתחילים להתקרמל, ולהפריש נוזלים.
מוסיפים את אבקת המרק בטעם עוף, מלח פי הטעם ומים רותחים, עד כדי כיסוי ועוד טיפה.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומכסים חלקית.
מבשלים תוך כדי בעבוע קל למשך כשעה.
מוסיפים חומוס, פטרוזיליה וכוסברה, וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.
מגישים את המרק על מצע של קוסקוס מתובל וריחני, מסדרים ירקות וחומוס יוצקים מרק ומגישים חם.
אופן הכנת הקוסקוס - שמים את תוכן שקית הקוסקוס בקערה, מוסיפים שמן, מלח, פלפל, מודדים מהמרק הרותח 2 כוסות ויוצקים על הקוסקוס, מערבבים מכסים וממתינים 5 דקות.
פותחים ומאווררים עם מזלג. מגישים את המרק על מצע של קוסקוס מתובל וריחני, מסדרים ירקות וחומוס יוצקים מרק ומגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2