המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים את השמן לסיר גדול ומחממים. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב.
מוסיפים את שאר הירקות ומערבבים מעט, תוך כדי בישול.
מוסיפים מים, שיבולת שועל, אבקת מרק ומלח, ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לבינונית-נמוכה ומבשלים כחצי שעה, עד שכל הירקות רכים, אך שומרים על צורתם. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0