המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר בינוני מחממים את השמן ומטגנים את הבצל כשתי דקות עד הזהבה.
מוסיפים את הערמונים, התפוחים, מקל הקינמון, תבלין הקינמון והסוכר החום ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את הדלעת, תפוחי האדמה, הגזר והבטטה וממשיכים לטגן כדקה נוספת על להבה גבוהה.
מוסיפים את השמנת ומערבבים. מוסיפים מים רגילים לתוך הסיר כך שיכסו את הכול ומעט מעל ומביאים לרתיחה.
מוסיפים אבקת מרק בטעם עוף וממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-40 דקות, או עד שכל הירקות מתרככים. מסירים מהלהבה, מוציאים את מקל הקינמון ובעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון טוחנים את המרק לקבלת קרם חלק. מתבלים בפלפל שחור.
יוצקים את המרק החם לקעריות אישיות, מקשטים בפרוסות ערמונים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0