המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים חמאה בסיר גדול ומאדים את כל הירקות במשך 2 דקות.
מוסיפים את המים עם מרק התיבול, מרתיחים ומנמיכים את האש.
מבשלים עד שהירקות כמעט רכים. מתבלים במידת הצורך שוב במרק תיבול ירקות.
בינתיים מבשלים פסטה לפי ההוראות על האריזה, מסננים, מוסיפים למרק ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0