המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הירקות לחתיכות גסות ומטגנים מעט.
יוצקים מים רותחים כ-3/4 הסיר מוסיפים את התבלינים ולהביא לרתיחה.
לבשל על אש בינונית כ-45 דקות עד שהירקות מתרככים, לערבב מידי פעם.
לאחר 3/4 השעה מועכים את הירקות עם מועך פירה.
מוסיפים למרק למרק גריסים או קווקאר (לצורך הסמכה של המרק לא חובה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים. בדוקים ומתקנים את התיבול במידה ויש צורך.
ממשיכים לבשל עד שהגריסים רכים. לקראת סוף הבישול מוספים את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0