המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקציצות - מערבבים בקערה עוף טחון, קורנפלור, 1 כף אבקת תיבול מרק ירקות שורש, כוסברה קצוצה, בצל ירוק ו-1/4 כפית פלפל שחור, עד למסה אחידה, ויוצרים קציצות בגודל הרצוי.
להכנת המרק - חותכים את כל הירקות לגודל הרצוי.
מחממים סיר, שמים 2 כפות שמן, ומטגנים את הירקות עד להזהבה.
מוסיפים כף אבקת מרק ירקות שורש, ומטגנים דקה עד שהטעמים נפתחים.
מוסיפים מים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ללהבה הכי נמוכה, ומבשלים כחצי שעה.
אחרי חצי שעה, מוסיפים את הקציצות למרק ומבשלים כ-15 דקות נוספות על להבה נמוכה.
5 דקות לקראת סיום הבישול, מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0