קורצים מהאבטיח ומהמלון כדורים בעזרת כף פריזאית, מעבירים לקערה, מכסים ושומרים במקרר.
שלב 3
0 דקות
מכניסים את השאריות שלא ניתן עוד לעצב לקערת ממחה או מעבד מזון. מוסיפים את הדבש, טבסקו, מיץ לימון וקרח ומעבדים למחית חלקה וקצפית.
שלב 4
0 דקות
לפני ההגשה מסננים את כדורי המוצרלה ומוסיפים לכדורי האבטיח והמלון.
שלב 5
1 דקות
יוצקים את התערובת שטחנו על הכדורים ומקשטים בעלי הטרגון או הבזיליקום.
*ניתן להמיר את הטבסקו בקורט פפריקה חריפה ואת הטרגון בבזיליקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
חוצים ומנקים את המלון.
שלב 2
מתוך
5
קורצים מהאבטיח ומהמלון כדורים בעזרת כף פריזאית, מעבירים לקערה, מכסים ושומרים במקרר.
שלב 3
מתוך
5
מכניסים את השאריות שלא ניתן עוד לעצב לקערת ממחה או מעבד מזון. מוסיפים את הדבש, טבסקו, מיץ לימון וקרח ומעבדים למחית חלקה וקצפית.
שלב 4
מתוך
5
לפני ההגשה מסננים את כדורי המוצרלה ומוסיפים לכדורי האבטיח והמלון.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים את התערובת שטחנו על הכדורים ומקשטים בעלי הטרגון או הבזיליקום.
*ניתן להמיר את הטבסקו בקורט פפריקה חריפה ואת הטרגון בבזיליקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0