המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מתיכים את המרגרינה בסיר. מוסיפים את האגוזים הגרוסים, ומטגנים עם ערבוב עד להזהבה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
טורפים ביצה אחת בשלוש כפות מים, ומוסיפים לסיר תוך כדי ערבוב.
מוסיפים תוך כדי ערבוב את כל יתר החומרים למעט הביצה שנותרה. מערבבים, מביאים אל סף רתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 60 דקות. מערבבים מדי פעם.
כעבור שעה מביאים את המרק שוב אל סף רתיחה. טורפים את הביצה הנותרת ומוסיפים אותה למרק תוך כדי ערבוב נמרץ, למניעת גושים.
מסירים מהאש, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים חם, אבל לא רותח. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0