המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר מרק להזהיב בצל ולהוסיף את השום.
להוסיף את עלי הדפנה ואת הכרובית ולטגן כ-5 דק'.
להוסיף את החלב, המים, אגוז מוסקט ואבקות המרק ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות או עד שהכרובית מתרככת.
להוציא את עלי הדפנה.
לטחון בבלנדר.
להוסיף השמנת.
לערבב קורנפלור עם מעט מים ולהוסיף.
להרתיח רתיחה עדינה ולהוסיף את הגבינה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0