המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים וחותכים את הירקות לחתיכות גסות.
מעבירים לסיר, יוצקים מים עד כיסוי ומוסיפים את העדשים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מלח, פלפל, טימין ומעט שמן ומערבבים.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-60 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
מועכים את הירקות והעדשים בממעך פירה, או טוחנים את המרק למרקם שאוהבים.
מבשלים את המרק לאחר הטחינה/מעיכה מספר דקות, ומוסיפים את השמיר/הכוסברה/הפטרוזיליה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0