המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בסיר את קוביות הירקות ומכסים אותם במים, מרתיחים ומחכים לבעבוע (כרבע שעה).
מוסיפים תבלינים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות, עד שהירקות מתרככים.
טוחנים בבלנדר יד ומגישים חם עם קרוטונים ומעט עלי פטרוזיליה מלמעלה.
ניתן להשביח את המרק ולהקרים אותו לאחר הטחינה, באמצעות שמנת מתוקה חלבית או פרווה לא מוקצפת, שמערבבים אליו היטב בתנועות קיפול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0