המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים וחותכים את הבטטות ואת הגזרים לחתיכות גסות, שמים בסיר מלא במים יחד עם הדלעת(עדיף שתהיה עם הקליפה בעת הבישול).
מוסיפים שתי כפות אבקת מרק עוף של אסם, ואת עלי הבזיליקום.
כשהירקות מגיעים לריכוך מלא - מסננים אותם ומעבירים לסיר נפרד כאשר את הדלעת מפרידים כעת מהקליפה, ושומרים בצד את מי הבישול.
את הסיר עם הירקות שמים על אש קטנה. עם מערבל ידני מועכים את הירקות עד שמתקבלת עיסה חלקה.
לוקחים בכל פעם מצקת אחת ממי הבישול ומוסיפים עד לקבלת הסמיכות הרצויה. (עדיף בשלב זה להשאיר את זה יחסית סמיך כי יש עוד נוזלים שנכנסים בהמשך).
מוסיפים בסביבות רבע כוס יין לבן שנותן קצת חמיצות.
מוסיפים את עלה הרוזמרין ואת הסויה ותוך כדי מערבבים.
טועמים ומוסיפים סוכר לפי הטעם, את השמנת ולקראת סיום הבישול מלח ופלפל, לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0