המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל וקוביות הבשר, עד להזהבה.
מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את גרגירי החומוס המבושלים, רסק עגבניות והתבלינים, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה, עד שהכל מתרכך כ-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0