מחממים מעט שמן זית בסיר גדול ומקפיצים את הירקות עם השום הקצוץ מספר דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות. ממלאים את קופסת העגבניות הריקות במים עד השליש, מנקים שאריות ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשר דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הפסטה, ואת נקניקיות הקוקטייל ומבשלים עוד כעשר דקות.
שלב 5
0 דקות
בתום הבישול מוסיפים את עשבי התיבול הטריים (אם הם יבשים אפשר להוסיף אותם ישירות לרוטב העגבניות).
שלב 1
מתוך
5
קוצצים את הירקות לגודל המועדף עליכם.
שלב 2
מתוך
5
מחממים מעט שמן זית בסיר גדול ומקפיצים את הירקות עם השום הקצוץ מספר דקות.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות. ממלאים את קופסת העגבניות הריקות במים עד השליש, מנקים שאריות ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כעשר דקות.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את הפסטה, ואת נקניקיות הקוקטייל ומבשלים עוד כעשר דקות.
שלב 5
מתוך
5
בתום הבישול מוסיפים את עשבי התיבול הטריים (אם הם יבשים אפשר להוסיף אותם ישירות לרוטב העגבניות).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0