המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר את המים ואת הדאשי עד לסף רתיחה. מוסיפים את הפטריות עם מי ההשריה ואת האצות ומבשלים דקה. *ניתן להמיר את אצות הוואקמה ב-3 כפות אצות היזיקי מיובשות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מניחים את המיסו בקערית וממיסים בחצי כוס מהמרק החם.
מוסיפים את המיסו המומס למרק תוך כדי ערבוב ומסירים מהאש.
מניחים קוביות טופו ובצל ירוק בקעריות הגשה ומוזגים מעליהם את המרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0