מחממים בסיר את המים ואת הדאשי עד לסף רתיחה. מוסיפים את הפטריות עם מי ההשריה ואת האצות ומבשלים דקה.
*ניתן להמיר את אצות הוואקמה ב-3 כפות אצות היזיקי מיובשות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מניחים את המיסו בקערית וממיסים בחצי כוס מהמרק החם.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את המיסו המומס למרק תוך כדי ערבוב ומסירים מהאש.
מחממים בסיר את המים ואת הדאשי עד לסף רתיחה. מוסיפים את הפטריות עם מי ההשריה ואת האצות ומבשלים דקה.
*ניתן להמיר את אצות הוואקמה ב-3 כפות אצות היזיקי מיובשות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
4
מניחים את המיסו בקערית וממיסים בחצי כוס מהמרק החם.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את המיסו המומס למרק תוך כדי ערבוב ומסירים מהאש.
הערות 0