המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעמידים סיר על הכיריים, מוסיפים שבע כוסות מים (בערך 2 כוסות מים לאדם), מביאים לידי רתיחה, ומנמיכים את האש.
קוצצים ראש שום קצוץ דק, ומוסיפים למים עד להתרככות. לאחר מכן, מוסיפים כשבע כפיות מרק עוף, כפית כפית ותמיד לערבב. כשמוכן, מוסיפים את הסולת, גם כף-כף.
מערבבים כל הזמן תוך כדי בישול, ומוסיפים את שומן האווז ו/או השמן. לסיום, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה דק ופלפל שחור.
מורידים מהלהבה, וממשיכים לערבב בעדינות עד שתתקבל עיסה חלקה וקלה.
להגשה בתוך קעריות מרק, אפשר גם עם טבסקו מעל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0