המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסירים את עלי הסלרי ושומרים אותם בצד. חותכים לחתיכות את גבעולי הסלרי ואת השורש.
מבשלים במים ומוסיפים את אבקות המרק, ורוטב הסויה עד שהירקות מתרככים.
במחבת נפרדת ממיסים את החמאה, ומוסיפים בהדרגה את הקמח תוך כדי ערבוב, עד שכל השומן נספג בקמח.
מוסיפים לאט את החלב ובוחשים ללא הרף, עד שמתקבל רוטב חלק לגמרי.
חוזרים לסיר ומערבלים במערבל-יד את הירקות. מתבלים ומוסיפים את הרוטב הלבן תוך בחישה.
מרתיחים ומגישים את המרק מקושט בעלי סלרי קצוצים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0