המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לאדות בסיר בינוני בכף שמן בצל ושום.
להוסיף את הקינואה (לא מבושלת!) ולערבב היטב.
להוסיף את העגבניות ולערבב.
להוסיף רסק עגבניות ולערבב.
להוסיף אפונה וגזר ולערבב.
להוסיף מים עד כיסוי המרכיבים שבסיר ואת התבלינים ולערבב.
להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה חצי שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0