המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חולטים את העגבניות, מעבירים למים קרים ומקלפים.
חוצים את העגבניות לחצאים, ומרוקנים אותן.
מכניסים את העגבניות לגריל עד שהן קצת חרוכות ועם ריח קלוי.
מקררים מעט וחותכים את העגבניות לקוביות קטנות.
ממיסים בסיר חמאה ושמן זית. מוסיפים את הבצל הירוק והשום ומאדים במשך 5 דקות .
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 15 דקות.
מוסיפים את הקמח ובוחשים כדקה. מוסיפים את הציר ומתבלים בטימין, זעפרן (עם המים), וחופן מהאורגנו ומבשלים 45 דקות.
מסירים מהאש, טוחנים בבלנדר, מסננים ומחזירים לסיר. מוסיפים את שאר האורגנו ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת, מתבלים במלח ופלפל ומחממים עד לרתיחה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0