המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הגזרים לעיגולים דקים.
מרסקים את העגבניות במעבד מזון למשך כמה שניות בלבד, לקבלת מחית לא גסה ולא עדינה של עגבניות.
מניחים בסיר גדול את פרוסות הגזר ורסק העגבניות. ממלאים במים לפי כמות הסועדים. מתבלים ומביאים לרתיחה.
כשהמרק רותח, טועמים ומתקנים את התיבול.
מוסיפים את האורז, ומביאים שוב לרתיחה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0