המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל עד הזהבה קלה, להוסיף את העגבניות, לטגן עוד קצת ולהוסיף את הקמח. לערבב היטב.
להוסיף את רסק העגבניות, את המים ואת התבלינים.
לערבב היטב ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה כ-60 דקות.
להוסיף את האורז ולבשל עוד כ-15 דקות.
להגיש חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0