המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים בו את הבשר.
מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
מוסיפים סלרי ושום ומטגנים עוד דקה אגב ערבוב. מוסיפים את היין האדום המתוק ומערבבים.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בביעבוע עדין כ-60 דקות.
להגשה, זורים מעל עשבי תיבול ושקדי מרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0