המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום, הירקות והתבלינים ומטגנים כחמש דקות.
מוסיפים את העדשים ומכסים במים רותחים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הסלרי.
מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר חלקית ומבשלים כ-30 דקות. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים עוד מים רותחים וטועמים אם יש צורך במלח ופלפל.
אופן ההגשה: מחלקים לקעריות מרק, מפזרים את עלי הכוסברה והנבטוטים ומגישים. בתאבון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0