המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים את העדשים, מוציאים מדי פעם את הקצף הלבן. לאחר הרתיחה מבשלים על אש קטנה כ-15 דקות.
מכניסים פנימה את התבלינים והאורז וממשיכים לבשל כ-20 דקות, עד שהאורז יהיה מוכן לאכילה.
פורסים את הבצלים לרצועות, מטגנים במחבת עד שצבעם יהיה שחום. מכניסים את הבצל אל תוך המרק וממשיכים לבשל מספר דקות, והמרק מהמםםםםם!!!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0