המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר את הבצל בשמן, עד הזהבה.
מוסיפים את הגזר והעגבניות ומבשלים יחד כעשר דקות, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מים רותחים ותבלינים ומבשלים עד הרתחה שנייה.
מוסיפים את העדשים ומבשלים עד ריכוך.
כחצי שעה לפני סוף הבישול, מוסיפים את האטריות.
לפני ההגשה, מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0