המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים מים עד גובה 3/4 מהסיר ומביאים לרתיחה קלה.
מוסיפים את העדשים, העגבנייה, הגזר והתבלינים.
מבשלים עד ריכוך העדשים.
מוסיפים את האטריות והפטרוזיליה.
מבשלים עוד 15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0