המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את העוף במים עד ריכוך.
מטגנים גזר ובצל עד להזהבה, מוסיפים אפונה, מלח ויוצקים מים עד 3 ס"מ מעל המצרכים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומוסיפים את העוף. מבשלים כ-40 דקות.
לבסוף מוסיפים את רוטב הפיצה. מערבבים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0