המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפשירים את הפול הקפוא ושמים בסיר גדול.
מוסיפים לפת, כרישות, גזרים, סלרי והמים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
מרסקים בבלנדר (לפי טעמכם, לתצורה חלקה לגמרי או גסה או חצי חצי).
מוסיפים את התבלינים והכוסברה ומבשלים כחצי שעה נוספת.
מעטרים בבצל ירוק ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0