המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לקוביות קטנות מאוד. ממיסים את החמאה בסיר בינוני, מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף ורך.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים טיגון קל.
מוסיפים את הקמח ומטגנים בבחישה 3 דקות עד שהקמח מבעבע. מוסיפים את המרק לרביכה תוך כדי בחישה .
מבשלים 20 דקות, על אש בינונית, מתבלים במלח ופלפל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0