המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד שהוא משחים.
שוטפים את הפטריות וחותכים לפרוסות.
מוסיפים את הפטריות לסיר ומשחימים מעט.
מוסיפים את אבקת המרק, אגוז המוסקט והבורגול.
מוסיפים מים לסיר.
מבשלים כ- 45 דקות בסיר מכוסה.
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהמרק מסמיך מעט.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מערבבים ומורידים מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0