המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר 1/3 כוס שמן קנולה וכף חמאה.
מאדם בצל עד שהוא שקוף. מוסיפים פטריות טריות ומאדים עוד כמה דקות. מוסיפים גזר ותפו"א ומאדים עוד כמה דקות.
מוסיפים את הפטריות המיובשות עם מי ההשריה, ומים עד גובה 3/4 סיר, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הגריסים והשמנת לבישול לסיר, ומבשלים עד שתפוחי האדמה והגריסים רכים.
מוסיפים את הפטרוזיליה והשמיר, מתבלים במלח, פלפל ותבלין הפטריות.
מוסיפים את הרביולי ומבשלים 10 דקות עד שהם מוכנים.
מגישים עם גבינה מגורדת - ניתן להמיר את גבינת הפרמזן בקשקבל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכוןץ
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0