קוצצים את הבצל, השום והפלפל החריף ומטגנים קלות בשמן הזית.
שלב 2
0 דקות
חותכים לחתיכות גדולות 15 פלפלים ומוסיפים לסיר. מזהיבים מעט את הפלפלים תוך בחישה.
שלב 3
30 דקות
מוסיפים כחצי כוס מים, ומאדים את הפלפלים על אש נמוכה כ-30 דקות, מוסיפים מים במידת הצורך.
שלב 4
30 דקות
כשהפלפלים רכים מוסיפים חצי כוס מים ומרסקים בממחה ידני. מוסיפים כשני ליטר מים, את אבקת המרק, רסק העגבניות והסוכר, מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים בבישול עוד כ-30 דקות.
שלב 5
0 דקות
להגשה - מומלץ לגרד גבינה בולגרית מעל כל צלחת, או לעטר בכף שמנת מתוקה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
קוצצים את הבצל, השום והפלפל החריף ומטגנים קלות בשמן הזית.
שלב 2
מתוך
5
חותכים לחתיכות גדולות 15 פלפלים ומוסיפים לסיר. מזהיבים מעט את הפלפלים תוך בחישה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים כחצי כוס מים, ומאדים את הפלפלים על אש נמוכה כ-30 דקות, מוסיפים מים במידת הצורך.
שלב 4
מתוך
5
כשהפלפלים רכים מוסיפים חצי כוס מים ומרסקים בממחה ידני. מוסיפים כשני ליטר מים, את אבקת המרק, רסק העגבניות והסוכר, מתבלים במלח ופלפל שחור וממשיכים בבישול עוד כ-30 דקות.
שלב 5
מתוך
5
להגשה - מומלץ לגרד גבינה בולגרית מעל כל צלחת, או לעטר בכף שמנת מתוקה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0