המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במעבד מזון קוצצים דק בצל עם עשבי תיבול.
מעבירים לסיר גדול ומטגנים מעט בשמן.
מוסיפים את קוביות הבשר ונותנים לבשר טיגון קל עד לסגירה של הבשר.
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים קלות.
מוסיפים את החומוס (ניתן להמיר את החומוס בחומוס קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומכסים במים. מבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות.
כאשר הבשר מתחיל להיות רך, מוסיפים את הפריקה ממשיכים לבשל עוד כ-25 דקות על אש נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0