המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצרים את כדורי הבשר: מערבבים את כל החומרים ויוצרים קציצות שמנמנות. את הקציצות מקפיאים כדי שיהיה קל יותר לעטוף אותן בבצק הסולת.
מכינים את בצק הקובה: מערבבים את חומרים הבצק, ועוטפים את הקציצות בשכבה דקה של בצק.
מכינים את המרק: מחממים בסיר שתי כפות שמן זית ומכניסים סלרי, דלעת, בצל ועגבניות. מערבבים ומוסיפים בהרט, רסק עגבניות, מיץ לימון, מלח ופלפל, סוכר, פפריקה ואת המים.
כשהמרק רותח מוסיפים לסיר את הקובה, מנמיכים את להבה ומבשלים עם כיסוי חלקי כ-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0