מחממים בסיר גדול שתי כפות שמן זית, מוסיפים את הירקות ומטגנים קצת. מוסיפים את המים, רסק העגבניות, העגבניות המגוררות והסלרי.
שלב 2
0 דקות
כשהמרק רותח מוסיפים אבקת מרק, רסק עגבניות ותבלינים. מנמיחים את האש לאחר הרתיחה.
שלב 3
0 דקות
מטגנים במחבת: בצל מגורר וסחוט מנוזלים, גזר וקישוא, מערבבים עד שנהיה זהוב, מוסיפים כף של קוואקר מערבבים.
שלב 4
0 דקות
שמים בקערה סולת, מים, שמן ומערבבים. הבצק צריך להיות נוח לעבודה. אם יבש מדי-נוסיף מים, ואם רטוב מדי-נוסיף סולת. מוסיפים מלח, פלפל. ולשים. מאוד חשוב לעבוד עם הבצק בידיים רטובות.
שלב 5
0 דקות
מכינים כדור, יוצרים בו גומה ומכניסים ממילוי הירקות. סוגרים ומשתדלים שיהיה עגול ויפה. מרטיבים ידיים ומכדררים לכדור מושלם. כך יוצרים קובות מכל הבצק והמילוי.
שלב 6
0 דקות
מכניסים את הקובות למרק רותח רתיחה עדינה. מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
שלב 7
0 דקות
לבסוף מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים תיבול.
שלב 1
מתוך
7
מחממים בסיר גדול שתי כפות שמן זית, מוסיפים את הירקות ומטגנים קצת. מוסיפים את המים, רסק העגבניות, העגבניות המגוררות והסלרי.
שלב 2
מתוך
7
כשהמרק רותח מוסיפים אבקת מרק, רסק עגבניות ותבלינים. מנמיחים את האש לאחר הרתיחה.
שלב 3
מתוך
7
מטגנים במחבת: בצל מגורר וסחוט מנוזלים, גזר וקישוא, מערבבים עד שנהיה זהוב, מוסיפים כף של קוואקר מערבבים.
שלב 4
מתוך
7
שמים בקערה סולת, מים, שמן ומערבבים. הבצק צריך להיות נוח לעבודה. אם יבש מדי-נוסיף מים, ואם רטוב מדי-נוסיף סולת. מוסיפים מלח, פלפל. ולשים. מאוד חשוב לעבוד עם הבצק בידיים רטובות.
שלב 5
מתוך
7
מכינים כדור, יוצרים בו גומה ומכניסים ממילוי הירקות. סוגרים ומשתדלים שיהיה עגול ויפה. מרטיבים ידיים ומכדררים לכדור מושלם. כך יוצרים קובות מכל הבצק והמילוי.
שלב 6
מתוך
7
מכניסים את הקובות למרק רותח רתיחה עדינה. מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
שלב 7
מתוך
7
לבסוף מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים תיבול.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0