המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסננים היטב את הגרישה וסוחטים אותה מהמים.
מעבירים לקערת המיקסר עם וו גיטרה, ומערבבים עם הסולת, שמן ומלח.
לשים ומעבדים היטב, עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
מניחים בצד מכוסה לחצי שעה.
יוצרים כדורים בקוטר 5-7 ס"מ. חשוב לקחת בחשבון שהכדורים עוד מתנפחים מעט. מניחים את הכדורים על מגש.
מניחים את הירקות בסיר גדול ועמוק ומוסיפים מים עד 3/4 גובה הסיר. מוסיפים את השמן ומביאים לרתיחה.
מוסיפים רסק עגבניות, רוטב בסיס לבישול, אבקת מרק ומלח. מבשלים כ-40 דקות. טועמים ואם צריך מתקנים טעמים.
מכניסים למרק את כדורי הקובה. מבשלים עוד כ-40 דקות על אש נמוכה. אם מערבבים, חשוב לעשות זאת בזהירות, כדי לא לפרק את הקובה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0