המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הקישואים לפרוסות עבות.
מחממים 1 כף שמן בסיר בינוני על להבה גבוהה. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2 דק', עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את הקישואים ומחצית מהשמיר, וממשיכים לטגן כ-2 דק' נוספות.
מוסיפים כ-½ ליטר מים רותחים (עד כדי כיסוי) ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מסירים מהלהבה וטוחנים במוט ריסוק ידני.
מתבלים במלח ופלפל, זורים על כל מנה מעט שמיר ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0