הבעיה היחידה בהכנת המרק זה לקלף את השום. מכירים את הפטנט איך לקלף שיני שום ציק צאק?
שלב 2
0 דקות
אז ככה: מכניסים לסיר ריק את כל ראשי השום כשהם פתוחים, מכסים את הסיר ומנערים אותו היטב מספר דקות. אחרי מספר דקות, פותחים את הסיר, יש מלא קליפות ושולפים את שיני השום. תענוג.
אם רוצים, מוסיפים את השמנת לבישול ולבשל עוד כעשר דקות. לטעום, ואם צריך מוסיפים מלח ופלפל.
שלב 1
מתוך
6
הבעיה היחידה בהכנת המרק זה לקלף את השום. מכירים את הפטנט איך לקלף שיני שום ציק צאק?
שלב 2
מתוך
6
אז ככה: מכניסים לסיר ריק את כל ראשי השום כשהם פתוחים, מכסים את הסיר ומנערים אותו היטב מספר דקות. אחרי מספר דקות, פותחים את הסיר, יש מלא קליפות ושולפים את שיני השום. תענוג.
אם רוצים, מוסיפים את השמנת לבישול ולבשל עוד כעשר דקות. לטעום, ואם צריך מוסיפים מלח ופלפל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
א
אורית
אחלה של מתכון
אני קצת העזתי וטיגנתי עם חמאה ושמנז בצלים וכרישה והוספתי לטיגון את השומים ורק אז שמתי מים יצא לי גם טעים לתיבלון הוספתי קצת מוסקט
תודה על המתכון
הערות 2