המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הבעיה היחידה בהכנת המרק זה לקלף את השום. מכירים את הפטנט איך לקלף שיני שום ציק צאק?
אז ככה: מכניסים לסיר ריק את כל ראשי השום כשהם פתוחים, מכסים את הסיר ומנערים אותו היטב מספר דקות. אחרי מספר דקות, פותחים את הסיר, יש מלא קליפות ושולפים את שיני השום. תענוג.
יוצקים לסיר שמים מים, מוסיפים את שיני השום, תפוחי האדמה, תבלינים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה כ-60 דקות.
טוחנים את המרק במערבל מוט לעיסה אחידה.
אם רוצים, מוסיפים את השמנת לבישול ולבשל עוד כעשר דקות. לטעום, ואם צריך מוסיפים מלח ופלפל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2