מסירים את שורשי השום ואת השכבה החיצונית של הגבעולים. חוצים אותם לאורכם ופורסים דק.
שלב 2
5 דקות
בסיר עם שמן זית מאדים את השום. מוסיפים מלח, פלפל וציר, ומביאים לרתיחה.
*ניתן להמיר את ציר מרק העוף בציר מרק צח, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
20 דקות
מבשלים על סף רתיחה כ-20 דקות.
שלב 4
10 דקות
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, ומוסיפים אותן (כולל המיץ) מבשלים עוד 10 דקות. טועמים ומוסיפים חומץ, פלפל ומלח לפי הצורך.
שלב 5
0 דקות
סמוך להגשה מוסיפים את עשבי התיבול.
שלב 1
מתוך
5
מסירים את שורשי השום ואת השכבה החיצונית של הגבעולים. חוצים אותם לאורכם ופורסים דק.
שלב 2
מתוך
5
בסיר עם שמן זית מאדים את השום. מוסיפים מלח, פלפל וציר, ומביאים לרתיחה.
*ניתן להמיר את ציר מרק העוף בציר מרק צח, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
5
מבשלים על סף רתיחה כ-20 דקות.
שלב 4
מתוך
5
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, ומוסיפים אותן (כולל המיץ) מבשלים עוד 10 דקות. טועמים ומוסיפים חומץ, פלפל ומלח לפי הצורך.
שלב 5
מתוך
5
סמוך להגשה מוסיפים את עשבי התיבול.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0