המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מביאים לרתיחה את השמנת עם החלב.
מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד בתנועות ערבוב עד להמסתו.
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם ואת הוויסקי.
מגישים חם או קר עם שני טראפלס אחד לבן ואחד שחור ומקל קינמון לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0