המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר גדול עם מים מוסיפים את הבצל, שיני שום, שעועית שטופה, ומרתיחים - כשרותח מנמיכים את הלהבה ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל כ-60 דקות.
לאחר כשעה מוסיפים את אבקת המרק ואת הביצים הקשות הקלופות וממשיכים לבשל על להבה נמוכה, עד שהשעועית התרככה.
לבדוק מדי פעם ואם צריך מוסיפים עוד מים ועוד אבקת מרק (כרבע שעה לפני תום הבישול, אפשר להוסיף את הקבנוס).
מניחים במחבת את השמן ומוסיפים 2 כפות קמח (עד לקבלת בלילה בסמיכות של שמנת), בוחשים על אש בינונית, עד שהקמח משחים קלות.
מסירים מהאש ומוסיפים את הפפריקה.
מוסיפים את הרביכה לסיר המרק ובוחשים בעדינות, עד לקבלת סמיכות מתאימה למרק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0